ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Γλυφάδα δείχνει πως θα είναι φέτος οι οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας

Αλλάζουν όψη οι οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα μέτρα υγιεινής και οι απαιτούμενες αποστάσεις αλλάζουν τα δεδομένα αυτό το καλοκαίρι.

Μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι φέτος οι παραλίες και πώς θα υποδεχθούν τους λουόμενους για τα μπάνια του λαού μας δίνει η Γλυφάδα. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών από τον δήμο, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Πανέτοιμες οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια. Πεντακάθαρες και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Η εικόνα τους μοιάζει με κέντημα στην άμμο. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα πάρα πολλής δουλειάς που έγινε μεθοδικά και οργανωμένα όλο αυτό το διάστημα. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Όλα βρίσκονται στη θέση τους», αναφέρει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

«Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας» τονίζει ο κ. Παπανικολάου στην ανάρτησή του.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Η Γλυφάδα δείχνει πως θα είναι φέτος οι οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας

Η Γλυφάδα δείχνει πως θα είναι φέτος οι οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close