Η Λουξ έδωσε δυναμικό «παρών» στη Foodexpo 2022

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Λουξ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στην κορυφαία Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη υποδεχόμενη στο περίπτερό της πλήθος επισκεπτών παρουσία στελεχών της εταιρίας.

Οι σχεδόν 50.000 επισκέπτες που βρέθηκαν στο Metropolitan Expo, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα αγαπημένα αναψυκτικά και τους χυμούς λουξ και ταυτόχρονα να γνωρίσουν το νέο της προϊόν, λουξ free, χωρίς ανθρακικό, χωρίς συντηρητικά και μόνο με φυσικά γλυκαντικά, μια νέα πρόταση της Λουξ για περισσότερο υγιεινή απόλαυση. Παράλληλα, η εταιρία επαναλανσάρει και κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία τσάι  με νέες, μοντέρνες συσκευασίες των 500 ml και 1.5 λίτρου.  Η σειρά λουξ Tea κυκλοφορεί σε γεύσεις μαύρο τσάι με λεμόνι, μαύρο τσάι με ροδάκινο και πράσινο τσάι με κόκκινα φρούτα, που ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία, όσον αφορά στη συνταγολογία των λουξ plus ‘n light, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μια πιο ισορροπημένη διατροφή.

Η επιστροφή της Έκθεσης με φυσική παρουσία δημιούργησε γόνιμο έδαφος και έθεσε γερές βάσεις για νέες συνεργασίες της Λουξ εντός κι εκτός συνόρων. Το περίπτερο της Λουξ επισκέφτηκαν ιδιαίτεροι καλεσμένοι, όπως ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Νορντίν Άμραμπατ και ο Στίβεν Τσούμπερ, επιτυχημένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα της ΑΕΚ, της οποίας χορηγός είναι η Λουξ τα τελευταία 8 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λουξ είχε παρουσία στην Έκθεση στο κοινό περίπτερο των Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών plus ‘n light και Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -