Η Σαουδική Αραβία μοναδική υποψήφια για το Μουντιάλ του 2034

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Σαουδική Αραβία ήταν η μόνη ποδοσφαιρική ομοσπονδία που υπέβαλε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2034 πριν από τη λήξη της προθεσμίας όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η FIFA είχε προσκαλέσει προτάσεις υποψηφιότητας από την Ασία και την Ωκεανία για το τουρνουά έως τις 31 Οκτωβρίου και η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει πρόταση μόνο λίγα λεπτά μετά τη σχετική ανακοίνωση στις 4 Οκτωβρίου.

Η Αυστραλία ανακοίνωσε σήμερα (31/10) ότι δεν θα υποβάλει πρόταση για να φιλοξενήσει το τουρνουά, αφήνοντας τη Σαουδική Αραβία ως τη μοναδική υποψήφια.

«Όπως ορίζεται στον Κανονισμό Προτάσεων υποψηφιοτήτων που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της FIFA, η διοίκηση της FIFA θα διεξάγει διεξοδικές διαδικασίες για τις προτάσεις και αξιολογήσεις για τις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 και 2034, με τους οικοδεσπότες να ορίζονται από το συνέδριο της FIFA που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το 2024», ανακοίνωσε η FIFA.

Η FIFA γνωστοποίησε επίσης ότι η μοναδική επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 προήλθε από το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Ισπανία με την Ουρουγουάη, την Αργεντινή και την Παραγουάη.

Στις 4 Οκτωβρίου η FIFA ανακοίνωσε ότι η κοινή πρόταση του Μαρόκου, Ισπανίας και Πορτογαλίας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 με την επιφύλαξη της ολοκλήρωσης μιας επιτυχημένης διαδικασίας υποβολής προτάσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -