ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η τρίτη ηλικία μαθαίνει την τεχνολογία στην Αγία Βαρβάρα

Με ενθουσιασμό και πολλή χαρά ξεκίνησαν τα δωρεάν μαθήματα οι 18 εκπαιδευόμενοι 3ης ηλικίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Αγία Βαρβάρα.

Σε μια όμορφη, λειτουργική, φωτεινή και άρτια εξοπλισμένη αίθουσα, στον τρίτο όροφο του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης – Γ’  ΚΑΠΗ,  υλοποιείται το πρόγραμμα πληροφορικής για τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να μάθουν τι είναι ο ΗΥ, πώς συντάσσουμε ένα κείμενο, πώς μπαίνουμε στο Internet, τι είναι και πώς φτιάχνουμε e-mail και  facebook πώς μπαίνουμε στο TAXISnet, πώς κάνουμε e-banking, ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες ασφαλείας στη χρήση του υπολογιστή.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος είναι μηνιαίος και περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα.  Για τη διευκόλυνση της μάθησης, κάθε ΗΥ αντιστοιχεί σε έναν εκπαιδευόμενο.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστος Βασιλείου, στην Αγία Βαρβάρα, συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες, δέχθηκαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που οφείλεται στον καλό συντονισμό υπηρεσιών, χορηγών, εθελοντών και δέχθηκαν το αίτημα οι δράσεις αυτές να συνεχιστούν και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Αγία Βαρβάρα


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button