Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού: Δίπλα στα παιδιά από πυρόπληκτες περιοχές με δωρεάν δράσεις

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις οικογένειες που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών δωρεάν συμμετοχή στην καλοκαιρινή κατασκήνωση και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του «Ελληνικού Κόσμου».

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων προσφέροντας σε παιδιά από τις πληττόμενες περιοχές, ηλικίας 5-12 ετών, τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν στη θερινή κατασκήνωση «Καλοκαίρι στην Πόλη», καθώς και στα εκπαιδευτικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρα στον «Ελληνικό Κόσμο» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Καταστατικός σκοπός του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, διαχρονικά, είναι να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών και των παιδιών, ειδικά όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, όσο και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας σε κρίσιμες στιγμές.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μεγάλες πυρκαγιές σε διάφορα μέτωπα το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνσιμού προσφέρει δωρεάν συμμετοχές για τη θερινή κατασκήνωση «Καλοκαίρι στην πόλη», που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

*Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, προσφέρονται δωρεάν θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα Σαββατοκύριακα από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Μάιο 2023

*Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι γονείς των παιδιών από τις πληττόμενες περιοχές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν:

  • Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων «Ελληνικού Κόσμου», T. 212 254 0000 & K. 698 254 0300, e-mail: tameio@hellenic-cosmos.gr.

Πειραιώς 254, Ταύρος
Τ. 212 254 0000
www.hellenic-cosmos.gr».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -