ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ημερίδα Σεναρίου στη Λεβαδειά από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος αποφάσισε να αποτολμήσει δοκιμαστικές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εξορμήσεις προς όφελος των φιλοτέχνων της Ελληνικής επαρχίας!

Αρχή έγινε από την υπέροχη Λεβαδειά όπου στο γνωστό art café Αστραδενή του Σίμου Μπούρα, οι σεναριογράφοι, ο Αλέξανδρος Κακαβάς, πρόεδρος της Ε.Σ.Ε., ο  Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε., ο Ηλίας Φλωράκης, η Κλεοπάτρα Σβανά και ο Αλέξης Γιαννούλης μίλησαν ευσύνοπτα για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου» αλλά και τις πολιτιστικές δράστηριότητες της Ε.Σ.Ε. ενώπιον ενός μικρού αλλά θερμού κοινού.

Στην παρουσίαση μετέσχον και δυο υπέροχοι γηγενείς ο Γιάννης Γερούλιας και Αντώνης Κόντος, που έχουν συμβάλει στην εκπόνηση της σειράς βιογραφικών ντοκιμαντέρ της Ένωσης «Από το Μικρό στο Μεγάλο» που προβλήθηκε από το κανάλι της Βουλής.

Την εκδήλωση κατέγραψε το μέλος της Ε.Σ.Ε. Αδαμάντιος Πετρίτσης.

Ας σημειωθεί ότι έγινε αναφορά στην περίφημη γηγενή Λεβαδιώτισσα στιχουργό Σώτια Τσώτου, το πορτραίτο της οποίας περιλαμβάνεται στη σειρά της Ε.Σ.Ε. “Από το Μικρό στο Μεγάλο” σε σενάριο Αλέξη Γιαννούλη, σκηνοθέτες τους Αλέξανδρο Κακαβά και Αδαμάντιο Πετρίτση και ομιλητή μεταξύ άλλων τον Αντώνη Κόντο!

Την ομαδική φωτογραφία τράβηξε η Κλεοπάτρα Σβανά.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button