Λαμπερή εκδήλωση από το «A Jewel Made In Greece» στο attica City Link

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Το «A Jewel Made In Greece» (AJMIG) άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στον υπέροχο χώρο του attica City Link για το συναρπαστικό event «Strike A Pose». Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, που ανέδειξε την εξαιρετική ελληνική δημιουργία στον τομέα του κοσμήματος, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους.

Την εκδήλωση «Strike A Pose», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, τίμησε με την παρουσία της η διάσημη Katerina Perez που είναι ευρέως καταξιωμένη στον χώρο του κοσμήματος. Μάλιστα, η Katerina Perez φωτογραφήθηκε φορώντας λαμπερά κοσμήματα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες του «A Jewel Made In Greece», ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Έλληνες δημιουργούς, υπογραμμίζοντας την επιχειρηματικότητα και την αξία του ελληνικού κοσμήματος.

«A Jewel Made In Greece» στο attica City Link
ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ KATERINA PEREZ

Η εκδήλωση στον καλαίσθητο χώρο του «A Jewel Made In Greece» στο attica City Link, προσέλκυσε σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και της δημοσιογραφίας.Ανάμεσα τους οι κυρίες Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Βαρβάρα Βερνίκου, Τόνια Δραγούνη, Λίανα Βουράκη, Ειρήνη Νταιφά, Μαρία Λεμονιά, Πολίνα Έλις, Βάσω Γαλάτη, Τάνια Νικολοπούλου, Τζένη Οικονομου, Maureen Wellens, Diana Lordache, Βερίνα Σαμόλη, Αλεξία Κέδρα, Ιωάννα Αφροδίτη Θεοδωρακάκη, Ειρήνη Θεοδωρακάκη, Μικαέλα Χονδρού,  Μικαέλα Αδάμη, Θεοδώρα Νταρακλίτσα, οι κύριοι Γιώργος Σπυρομήλιος, Κεβορκ Kολονιάν, Άγγελος Βαλαής, Δημήτρης Στρέπκος, κ.α.

POLINA ELIS ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΝΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ

Το «A Jewel Made In Greece» είναι η μοναδική ελληνική πλατφόρμα κοσμήματος που φιλοξενεί υψηλής αισθητικής κοσμήματα από 21 επιλεγμένους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος όπως οι Liana Vourakis, Ileana Makri, Polina Ellis, K.and., Maureen Wellens, Theodora D., Kouzoupis S.a., Kk Jewelry Lab, Mary Samoli, Mary Gaitani, Nadia Zachou, Neiromai, Vasso Galati, Morphe London, Marmarometry, Maggoosh, Alexandra Tsoukala, Alloover by Athina Oikonomakou. Vasilis Giampouras, Nicofilimon & Elsa Mouzaki.

Όλα τα χρυσά κοσμήματα και οι πολύτιμες πέτρες  είναι πιστοποιημένα από τον έγκριτο γεμολόγο Γιώργο Σπυρομήλιο  IGLcert.

Το «A Jewel Made In Greece» συνεχίζει να αναδεικνύει την εξαιρετική δημιουργικότητα και την υψηλή αξία του ελληνικού κοσμήματος, και αναμένεται να συνεχίσει να εντυπωσιάζει το κοινό με μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -