Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Μαχητικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τον αττικό ουρανό, σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, πραγματοποιώντας δοκιμαστική παρέλαση, ενόψει της 25ης Μαρτίου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία.

Η δοκιμαστική παρέλαση πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι. Όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθούν διελεύσεις αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αττική, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η 25η Μαρτίου συμπίπτει φέτος με τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821, και έχει προγραμματιστεί στρατιωτική παρέλαση παρουσία -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας- του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, πρίγκιπα Καρόλου και του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν.

Την Τετάρτη, παραμονή της 25ης Μαρτίου, οι υψηλοί προσκεκλημένοι που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον εορτασμό των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση αναμένεται ναπεριηγηθούν στο εκσυγχρονισμένο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης με οικοδεσπότες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

 


Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -