ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαιευτήριο ντύνει τα πρόωρα μωρά με στολές υπερηρώων

Oι εθελοντές και οι νοσοκόμες σε ένα νοσοκομείο για πρόωρα μωρά αποφάσισαν να κάνουν στους γονείς των βρεφών μια όμορφη έκπληξη για να ξεχάσουν έστω και για λίγο την ανησυχία τους.

Πριν λίγα χρόνια ενώ οι άνθρωποι του Κάνσας ετοιμάζονταν για τις τοπικές Απόκριες (Halloween), οι εθελοντές και οι νοσοκόμες σε ένα νοσοκομείο για πρόωρα μωρά αποφάσισε να κάνει στους γονείς των βρεφών μια όμορφη έκπληξη για να ξεχάσουν έστω και για λίγο την ανησυχία τους και να χαρούν!μαιευτήριο μωρά υπερήρωεςΟι νοσοκόμες και 3 φωτογράφοι συνέβαλλαν σε αυτή την έκπληξη και έκαναν τους γονείς να γελάσουν, να χαρούν και να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά, αφού είδαν τα μωράκια τους να μετατρέπονται σε υπερήρωες, πεταλούδες και άλλους αξιολάτρευτους χαρακτήρες και μάλιστα οι ίδιοι είχαν επιλέξει τις στολές των παιδιών τους ανάλογα με το χαρακτήρα τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button