ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Markopoulo Park: Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις νικητές στο ΣΚΟΡ 4

Ο ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ κατέκτησε τo Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως

Με τζακ-ποτ στο Σκορ 6, ενισχυμένα κέρδη στο ΣΚΟΡ 4 και δυνατές αφίξεις αποχαιρέτησαν οι ιπποδρομίες τους φιλίππους για την καθιερωμένη καλοκαιρινή διακοπή του Αυγούστου.

Στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 δεν βρέθηκε νικητής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί το ποσό των 17.485 ευρώ στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Έτσι, στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, το ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 45.000 ευρώ στους τυχερούς παίχτες. Σημαντικά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 4 της 5ης ιπποδρομίας. Συγκεκριμένα, τέσσερις τυχεροί που βρήκαν τους πρώτους ίππους σε τέσσερις διαδοχικές κούρσες κέρδισαν από 2.467,40 ευρώ.

Markopoulo Park

Συναρπαστικές αφίξεις στη 7η ιπποδρομία

Το ενδιαφέρον των φιλίππων επικεντρώθηκε στο Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως, σε μια από τις σπουδαιότερες κούρσες της ημέρας. Η ιπποδρομία που διεξήχθη στην απαιτητική απόσταση των 2.400 μέτρων ανέδειξε νικητή τον ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ. Ο τετραετής καθαρόαιμος ίππος, ιδιοκτησίας των Σταμάτη Μόλαρη και Μιχάλη Μποδούρογλου, επικράτησε των αντιπάλων του με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Ο προπονητής Χρήστος Θεοδωράκης πρόσθεσε χθες άλλες τέσσερις νίκες στο ενεργητικό του καθώς, εκτός από την επικράτηση του ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ, πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού πέρασαν και οι ίπποι ΑΝΙΛ, ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ και ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ στην 1η, 3η και 6η ιπποδρομία αντίστοιχα. Από δύο νίκες σημείωσαν και οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης και Γιάννης Ψαραδάκης που ίππευαν τους ίππους του προπονητή Χρήστου Θεοδωράκη.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button