ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλος Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα eshop αξίας 2.500 ευρώ!!!

Μεγάλος Διαγωνισμός!!! 

Κερδίστε ένα eshop αξίας 2.500 ευρώ!!!

Από την εταιρία Eshoped αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας

Η BestNews.gr σε συνεργασία με την Eshoped, την πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρία σχεδίασης και κατασκευής eshop, κάνουν δώρο στην επιχείρηση σου ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αξίας 2500€.

Ποιος τυχερός θα κερδίσει ένα eshop για την επιχείρησή του; 

3 απλά βήματα… Για να είσαι εσύ:

1. Κάνε like & share την ανάρτηση: δες ΕΔΩ

2. Ακολούθησε μας: ⇒ facebook/bestnews και ⇒ facebook/eshoped

3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία στη φόρμα ⇒ ΕΔΩ

 

**ΠΡΟΣΟΧΗ!! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα!! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που αναγράφονται παραπάνω. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

Καλή επιτυχία και καλές δουλειές!!!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 05/11/2020 και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.

ΔΩΡΟ ESHOP ΑΞΙΑΣ 2500€

Μεγάλος Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα eshop αξίας 2.500 ευρώ!!!

Ένα πλήρες eshop για πωλήσεις 24/7 σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.
Περιλαμβάνει:
  • Front-end optimization
  • One Page Check Out
  • Δυναμικά Φίλτρα Αναζήτησης
  • Performance optimization
Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία κατασκευής eshop από την Eshoped.


Στo www.bestnews.gr προωθούμε διαρκώς συνέργειες για να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία. Η συνεργασία με την Eshoped θα βοηθήσει μία ακόμα επιχείρηση να αυξήσει τις πωλήσεις της μέσα από το ecommerce.  Με περισσότερες από 1200 κατασκευές ηλεκτρονικών καταστημάτων, η Eshoped θα σας καθοδηγήσει σταθερά στην εποχή των ψηφιακών αγορών.

ΝΙΚΗΤΗΣ

📣 Όσοι από εσάς λάβατε μέρος στο Διαγωνισμό μας ή ακόμη τον είδατε τώρα και δεν προλάβατε, επιθυμείτε την κατασκευή ενός #eshop αυτήν την δύσκολη περίοδο, έχετε προνομιακή έκπτωση‼️ Επικοινωνήστε μαζί μας ή απευθείας με την Eshoped – Υπηρεσίες Διαδικτύου και επωφεληθείτε της προσφοράς για τους αναγνώστες μας με τον κωδικό Best News 🥰

📣 Η νικήτρια του Διαγωνισμού μας είναι η ΠΟΠΗ ΚΑΨΑΣΚΗ με το Γυναίκα Κατάστημα ! 🎁 Τα στοιχεία σας υπάρχουν από τη φόρμα που συμπληρώσατε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Μπορείτε να μας στείλετε και γραπτό μήνυμα για την αποδοχή του δώρου σας.

Το δώρο προσφορά από την εταιρεία #Eshoped έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα στο lockdown. Το πιο χρήσιμο εργαλείο αυτή τη στιγμή!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας 🙏

Μείνετε συντονισμένοι… έρχονται κι άλλα πολλά δώρα!!! 🎁🎁🎁🎁


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button