ΥΓΕΙΑ

Metropolitan Hospital: Διεθνής πρωτιά στις ρομποτικές ουρολογικές επεμβάσεις

Το Metropolitan Hospital πέτυχε μία ακόμα μοναδική διεθνή διάκριση, επιβεβαιώνοντας, για άλλα μία φορά, ότι αποτελεί κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο στην Ελλάδα και διεθνώς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Πουλάκης, Χειρουργός Ουρολόγος–Ανδρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης και Διευθυντής Ρομποτικού Ουρολογικού Κέντρου και Ουρολογικής Κλινικής στο Metropolitan Hospital, ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος ρομποτικός χειρουργός στην Ευρώπη και δεύτερος παγκοσμίως όσον αφορά τον αριθμό των πρωτοποριακών και πολυσύνθετων ρομποτικών ουρολογικών επεμβάσεων που έχει επιτυχώς πραγματοποιήσει.

Πλέον, ο κ. Πουλάκης έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους πιο έμπειρους Ρομποτικούς Χειρουργούς-Ουρολόγους παγκοσμίως, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 8.000 ρομποτικές επεμβάσεις για ουρολογικές κακοήθειες. Ο κ. Πουλάκης χειρουργεί στο Metropolitan Hospital με το πιο εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα, Da Vinci Xi, που προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για τρισδιάστατη απεικόνιση και χειρουργική υψίστης ακριβείας, λιγότερες μετεγχειρητικές επιπλοκές αλλά και ταχεία αποκατάσταση του ασθενούς μετά την επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στην τεχνολογία, η ρομποτική χειρουργική προσφέρει τη δυνατότητα μιας αναίμακτης, ανώδυνης, εύκολης και με άριστα αποτελέσματα επέμβασης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους.

Το Metropolitan Hospital, στοχεύοντας πάντα στην υπεροχή στην ιατρική φροντίδα, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε συνεργασία με διακεκριμένους ιατρούς και διαθέτοντας υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button