Η Μονακό υποδέχτηκε την περσινή πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο γύρο της φάσης των «16» του UEFA Champions League.
Γράφει η Πανόρμα Σκιαθίτη
Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα με γκολ από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον Φολαρίν Μπαλογκάν να σκοράρει με κεφαλιά σε κενό τέρμα. Στο 18ο λεπτό, ο Αμερικανός επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα μετά από κάθετη πάσα του Αλιούς κάνοντας το 2-0. Η Παρί βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στο 22ο λεπτό με πέναλτι, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.
Βρήκε ξανά ευκαιρία όμως λίγα λεπτά αργότερα με τον Ντουέ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να αντικαταστήσει τον Ντεμπελέ, με διαγώνιο σουτ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, μείωσε τη διαφορά. Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Κον απέκρουσε σουτ του Ντεμπελέ, με τον Χακίμι να βρίσκει ευκαιρία για «ριμπάουντ» ισοφαρίζοντας για τους Παριζιάνους.
Το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για τις 25/02 στην έδρα των Παριζιάνων όπου θα έχουν την ευκαιρία ως γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν το προβάδισμά τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης UEFA Champions League.
Η περσινή κάτοχος του τίτλου δείχνει για άλλη μία φορά τη δύναμή της και δηλώνει με τις εμφανίσεις της πως και φέτος θα είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:
Για την Μονακό: Κεν, Βάντεσον, Τέζε, Φαές, Κάιο, Ενρίκε, Καμαρά, Ζακάρια, Αντινγκρά, Ακλιούς, Γκολοβίν και Μπαλογκάν.
Για την Παρί Σεν Ζερμέν: Σαφόνοβ, Χακίμι, Μαρκίνιοσ, Πάτσο. Μέντες, Βιτίνια, Νέβες, Ζαΐρ Εμερί, Κβαραχτσέλια, Μπαρκολά και Ντεμπελέ.







