ΕΡΓΑΣΙΑ

Mπόνους στους εργαζομένους δίνουν τα σούπερ μάρκετ Lidl

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση δίνουν στους εργαζομένους τους, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλουν αυτή την περίοδο και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Σύγχρονοι ήρωες της εποχής… οι υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της αλυσίδας Lild Hellas αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας.

Όπως επισημαίνεται το ποσό θα επιμερισθεί αναλογικά με τη μορφή διατακτικών σίτισης στους περισσότερους από 6.000 εργαζομένους, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

Επιπλέον τα σούπερ μάρκετ μέσα στα καταστήματα, αυξάνουν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού για την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των καταναλωτών.

«Oι άνθρωποι μας είναι η ψυχή και η δύναμη μας»

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, νιώθουμε εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση όλων για τη  γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα 225 καταστήματα και τα 5 εφοδιαστικά κέντρα της Lidl Ελλάς στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

σούπερ μάρκετ
Ιάκωβος Ανδρεανίδης, πρόεδρος Lild Hellas

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία και σχεδιασμό η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες για να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

 


Σχετικά άρθρα

Back to top button