Ο Ηλίας που σώθηκε από τις φωτιές στη Φυλή ψάχνει ένα σπίτι

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι φωτιές της Αττικής το περασμένο καλοκαίρι γέμισαν για άλλη μια φορά τα καταφύγια αδέσποτων αλλά και τα σπίτια των εθελοντών από διασωσμένα ζωάκια.

Τα ζώα αυτά κινδύνεψαν να καούν, πολλά βρέθηκαν με εγκαύματα, αλλά στάθηκαν τελικά τυχερά γιατί κάποιοι άνθρωποι κατάφεραν και τα απεγκλώβισαν από τις φωτιές. Και έτσι τους έσωσαν τη ζωή.

Ένα από αυτά είναι και ο Ηλίας. Ένας σκυλάκος που βρέθηκε τις μέρες που ήταν οι φωτιές στη Φυλή σε ένα εργοστάσιο κινδυνεύοντας άμεσα. Τον Ηλία τον ανέλαβε η οργάνωση Dogs’ Voice. Ό,τι και να πούμε για τον Ηλία είναι λίγο. Είναι μάλιστα απορίας άξιον πώς ένα τέτοιο πλάσμα δεν έχει μέχρι τώρα υιοθετηθεί.

Ο Ηλίας είναι περίπου 5 ετών, ήρεμος, καλός, φιλικός και αγαπησιάρης με όλους, ανθρώπους και ζώα, και πολύ συνεργάσιμος. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, τα πάει καλά με τα παιδιά και είναι με λίγα λόγια το τέλειο σκυλί για ένα σπίτι. Είναι επίσης στειρωμένος και χωρίς προβλήματα υγείας. Το πόσο βέβαια όμορφος είναι το βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ένας γλύκας, με χαρακτηριστικά αυτιά που τον κάνουν να μοιάζει με καρτούν. Ένας σκύλος που σου φτιάχνει τη διάθεση.

Ο Ηλίας ψάχνει ένα σπίτι. Μια μόνιμη αγκαλιά να χωθεί μέσα της και να μη βγει από αυτή. Θέλει αγάπη και να νιώθει ευτυχισμένος. Και δίνει πολλή αγάπη. Με το πού θα τον δείτε θα το καταλάβετε. Ο Ηλίας θα σας κλέψει την καρδιά με την πρώτη ματιά.

Ας του κάνουμε ένα δώρο. Δεν θέλει τίποτα άλλο από το να νιώθει μέλος ενός σπιτιού. Για αυτό μην το σκεφτείτε. Μην τον αφήσετε να περιμένει και άλλο. Ο Ηλίας είναι ο σκύλος που πάντα θέλατε να έχετε. Ο καλύτερός σας φίλος. Δεν του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία;

Αν ενδιαφέρεστε να βάλετε στη ζωή σας τον Ηλία, επικοινωνήστε με το Dogs’ Voice όπου θα μάθετε περισσότερα για αυτόν. Θα δοθεί με όλα τα απαραίτητα που ορίζει ο νόμος.

Φιλοζωική οργάνωση: Dogs’ Voice

Ηλίας

Ηλικία: 5 περίπου ετών

Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)

Φύλο: Αρσενικό

Βιβλιάριο υγείας: Ναι

Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι

Στειρωμένος: Ναι

Αριθμός microchip: 900057602096121

Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι

Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι

Κατάλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι

Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι

Email επικοινωνίας: mariliatsopela@dogsvoice.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103225967

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -