Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024, είναι το νέο φιλμ για τον «Πλανήτη των Πιθήκων».

Το «Kingdom of the Planet of the Apes», όπως είναι και ο τίτλος του φιλμ, απέκτησε το επίσημο τρέιλέρ του, δίνοντας μια «γεύση» στο κοινό από όσα θα συμβούν, όταν ο πίθηκος γίνεται πια το κυρίαρχο είδος και  ο άνθρωπος ζει στη σκιά.

Το «Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων» διαδραματίζεται αρκετές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι πλέον το κυρίαρχο είδος που ζει αρμονικά και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στη σκιά. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης των πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος αναλαμβάνει ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων.Το «Kingdom of the Planet of the Apes» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 24η Μαΐου του 2024.

Πρωταγωνιστούν οι: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague, Peter Macon και Sara Wiseman. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι: Josh Friedman (Πόλεμος των Κόσμων) και Rick Jaffa & Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) και Patrick Aison (Prey).

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -