ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΚΑΑ: Αρνητικά τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδος

Η Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) σε μια προσπάθεια διατήρησης του μέχρι σήμερα υψηλού επιπέδου υγειονομικής ασφάλειας των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών που κινούνται ή επισκέπτονται καθημερινά τις εγκαταστάσεις του σε ολόκληρη την χώρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, δειγματοληπτικά τεστ ανίχνευσης Covid 19 σε συνολικά 74 υπαλλήλους, ψαράδες και αλιεργάτες της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδος.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενήργησε η εντεταλμένη ομάδα ειδικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ήταν όλα αρνητικά.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΚΑΑ ΑΕ διαχειρίζεται συνολικά 11 Ιχθυόσκαλες σε ολόκληρη την χώρα.

Απόστολος Αποστολάκος

Όπως τόνισε ο κ. Απόστολος Αποστολάκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού  Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ): “Για όλους εμάς στον ΟΚΑΑ ΑΕ, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, η υγεία αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτο παράγοντα. Πάντοτε σεβόμενοι τους εργαζομένους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους εμπόρους, τις επιχειρήσεις-πελάτες και το καταναλωτικό κοινό. Λάβαμε και έκτοτε εφαρμόζουμε ιδιαίτερα αυστηρά προστατευτικά μέτρα αναφορικά με την αποτροπή της εξάπλωσής της πανδημίας: Από την χρήση προστατευτικών μασκών και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας του προσωπικού, μέχρι προστατευτικά γάντια, τζελ απολύμανσης κ.ο.κ. Παράλληλα, πραγματοποιούμε ενδελεχείς απολυμάνσεις των εγκαταστάσεών μας σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται θερμομετρήσεις στις εισόδους, αλλά και διαρκείς ενημερώσεις του προσωπικού μας. Μέχρι σήμερα, είμαστε στην ευτυχή θέση να έχουμε αποφύγει επώδυνες, μα και επικίνδυνες καταστάσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα την αδιατάρακτη συνέχιση της λειτουργίας των εγκαταστάσεών μας, και κατ’ επέκταση την τροφοδοσία του συνόλου της ελληνικής αγοράς με φρέσκα, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα».

ΟΚΑΑ

Εταιρικό Προφίλ

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑA ΑΕ), ιδρύθηκε το 1955 με την επωνυμία Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών.

Περιλαμβάνει την Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη και την Πάτρα, την Κρεαταγορά και την Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη καθώς και τις 11 Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, ο ΟΚΑΑ ΑΕ αποτελεί ανώνυμη εταιρεία κοινής ωφέλειας που έχει ως μοναδικό μέτοχο την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.okaa.gr


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button