Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 36η θέση η Ελλάδα στον πίνακα μεταλλίων

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την 36η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκαν με τη χώρα μας να προσθέτει ένα ακόμα μετάλλιο στη συνολική της συγκομιδή με το ασημένιο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών.

Συνολικά, η χώρα μας κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο). Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ των ανδρών και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το μοναδικό ασημένιο και ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους το χάλκινο.

Έτσι, η χώρα μας κατέλαβε την 36η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Η πρώτη πήγε στις ΗΠΑ οι οποίες με το χρυσό στο βόλεϊ πήραν την κορυφή στο φινάλε με 39 χρυσά, δεύτερη η Κίνα και τρίτη με Ιαπωνία.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -