ΕΡΓΑΣΙΑ

Παρουσίαση νέου Προτύπου ISO από την EUROCERT στο 4ο Συνέδριο Facility Management

Η EUROCERT αποτέλεσε χορηγό, αλλά και έναν από τους κύριους συντελεστές στο 4ο Συνέδριο Facility Management, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 με την συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων εταιρειών και φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ. Θεοδωρόπουλος, Product Manager/Lead Auditor της EUROCERT, παρουσίασε με ομιλία του το νέο Πρότυπο ISO 41001 για το Facility Management, εστιάζοντας στις απαιτήσεις, στις αρχές και στις λειτουργίες του Προτύπου. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην δυνατότητα πιστοποίησης των επιχειρήσεων με βάση το Πρότυπο αυτό, υπηρεσία την οποία παρέχει πρωτοπορώντας στην Ελλάδα η EUROCERT.

Ανάμεσα σε πλήθος σημαντικών τοποθετήσεων του Συνεδρίου Facility Management αναφορικά με την διαχείριση των υποδομών, της ενέργειας για την επίτευξη των στόχων της βιωσιμότητας, αλλά και τις στρατηγικές για την διαχείριση εγκαταστάσεων, η συμμετοχή της EUROCERT, συνέβαλε στην πληρότητα της θεματολογίας του Συνεδρίου.


Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close