Πατέρας ξανά ο Σταμάτης Γονίδης! Πρόσφατα έγινε και παππούς!!!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.
Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Σταμάτης Γονίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου!
Ο γνωστός ερμηνευτής αυτή την περίοδο βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Κύθνο με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι σκοπεύει να παραμείνει στην Κύθνο μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδάκι του μιας και η ζωή εκεί είναι πιο ήρεμη και θα είναι μακριά από πιθανές εστίες κορονοϊού.
Το ζευγάρι είναι μαζί δεκατρία χρόνια, ενώ το 2015 ένωσαν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει και μια μεγαλύτερη κόρη, τη Στεφανία, από την οποία έγινε πρόσφατα και παππούς!!!
Ο ίδιος σε συνέντευξή του δυο χρόνια πριν όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει δεύτερο παιδί είχε πει, «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -