Πήγε να ευχηθεί στην Έλενα Κουντουρά και ερωτεύθηκε τον Λάκη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Πήγε να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή και βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη! Ο Στέφανος Κασσελάκης αντίκρυσε την Έλενα Κουντουρά , όχι μόνη αλλά με τον Λάκη!

Το αγαπημένο της  σκυλάκι που φυσικά το λάτρεψε στη στιγμή. Η Ευρωβουλευτής του το έδωσε να το κρατήσει και κι εκείνος δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από το πανέμορφο τετράποδο της Έλενας Κουντουρά, βγάζοντας και μία σέλφι!

H Ευρωβουλευτής  την επόμενη μέρα τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και τη παρουσία τους με μια ανάρτηση στα social media «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς που φωτίσατε με την παρουσία σας την ονομαστική μου γιορτή. Στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, που ανάμεσα στο  βαρύ πρόγραμμά του με τίμησε, ήρθε να μου ευχηθεί από κοντά και ξεσήκωσε τον κόσμο. Στους δραστήριους βουλευτές μας, πρώην Υπουργούς, συνυποψήφιους ευρωβουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από όλη την Αττική.

Στους φίλους μου, στους συνεργάτες μου  και στην οικογένειά μου, που είναι πάντα εκεί!»

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από το πανέμορφο τετράποδο της Έλενας Κουντουρά, βγάζοντας και μία σέλφι!

   

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -