Πίτμπουλ σώζει μικροσκοπικό σκυλάκι από πνιγμό!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το γενναίο σκυλάκι φοβάται το νερό, όμως δεν το έβαλε κάτω προκειμένου να σώσει τον φίλο του που είχε πέσει στην πισίνα. 

Ένα ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του, το οποίο διαθέτει πισίνα, και διαπίστωσε ότι το κεφάλι του μικρόσωμου αλλά ηλικιωμένου σκυλιού τους ήταν βρεγμένο. Ανήσυχοι, έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν ότι λίγο έλειψε το ζωάκι τους να πνιγεί.

Συγκεκριμένα, το μικρό σκυλάκι φαίνεται στις κάμερες να γλιστρά και να πέφτει στην πισίνα, όπου και κολυμπούσε επί μισή ώρα για να σώσει τη ζωή του. Λίγο μετά την πτώση, το μικρότερης ηλικίας πίτμπουλ του ζευγαριού πλησιάζει την πισίνα και κοιτάζει ανήσυχο τον φίλο του που κολυμπούσε τρομαγμένος.

Το πίτμπουλ, όπως περιγράφει το ζευγάρι στο The Dodo, φοβάται πολύ το νερό, όμως έκανε ό,τι μπορούσε για να καταφέρει να σώσει το άλλο σκυλάκι.

Έτσι, στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να τρέχει ανήσυχο γύρω από την πισίνα και να προσπαθεί με πολύ απαλές κινήσεις να ανασύρει τον φίλο του, χωρίς να τον τραυματίσει. Στο τέλος, καταφέρνει πράγματι να τραβήξει απαλά το σκυλάκι, κι έτσι η ιστορία έχει αίσιο τέλος!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=VWKXI9asN7k

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -