Πωλείται κοπάδι… Ένα αστείο βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Πωλείται κοπάδι… και δώρο μια νύφη! Ο αυτοσαρκασμός είναι δείκτης ευφυΐας, λέει ένας φίλος μου. Και νομίζω θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί του, γιατί μόνο οι έξυπνοι και  αισιόδοξοι άνθρωποι είναι ικανοί να γελάσουν με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Άνθρωποι αληθινοί που δεν κρύβονται πίσω από φτιασίδια, που δε φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, να τσαλακωθούν.

Γελούν με την πάρτη τους, χωρίς κόμπλεξ. Γελούν με τη ζωή σε κάθε της εκδοχή και ξεκαρδίζονται! Έχουν αυθεντικό χιούμορ, αγαπούν τη σάτιρα και σκέφτονται θετικά, αυτοί οι άνθρωποι.

Κοντά τους δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ! Κι αυτό είναι εγγύηση. Θέλει μυαλό να μπορείς να σκαρφίζεσαι ατάκες, στιχομυθίες, αστείες στιγμές. Κι ακόμη και αυτό που κάνουν είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και θα το καταλάβεις… γιατί γελούν και οι ίδιοι με τη ψυχή τους. Γελούν δυνατά!

Και να θυμάσαι… όσοι αυτοσαρκάζονται ξέρουν τον εαυτό τους λίγο καλύτερα απ’ όλους τους άλλους και δεν ανησυχούν για τη γνώμη των άλλων.

Απολαύστε αυτό το αστείο βίντεο λοιπόν και να γελάτε με την ψυχή σας!

Πωλείται κοπάδι… και δώρο μια νύφη!

@chrisasarantopoulou

Πωλείται κοπάδι… (δεν είναι γίδια βέβαια, είναι πρόβατα!) 📌Η ώρα του γέλιου 😂 #αστεία #αστειαβιντεο #bestnewstv #bestnews #χρυσασαραντοπουλου #viral #chrisasarantopoulou #best

♬ Πωλείται κοπάδι… – Chrisa Sarantopoulou

tiktok.com/@chrisasarantopoulou


 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -