Προσλήψεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Ποιες ειδικότητες αναζητά

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Προσωπικό ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών αναζητά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καταχωρούν την αίτησή τους έως τις 18 Μαρτίου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., θυγατρική της TRENITALIA S.A. και μέλος του Ferrovie dello Stato Italiane Group, βασική πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό προχωρά στην πρόσληψη υποψηφίων συνοδών (προσωπικό ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών) που κατανέμονται ως εξής: Αθήνα (14) δεκατέσσερις, Πάτρα (1) ένας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κάτωθι:

  • Να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης ή ισότιμου τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής, ή απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης γενικής ή τεχνικής κατεύθυνσης.
  • Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας).
  • Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (προσκόμιση Ποινικού Μητρώου).
  • Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής επιπέδου Β2 (καλή γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2) επιθυμητή.
  • Να είναι κάτοχοι πιστοποίησης γνώσης χειρισμού Η/Υ (ECDL ή ισότιμου τίτλου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν θέση ενδιαφέροντος από την παραπάνω κατανομή     διατηρώντας, όμως, η Εταιρεία το δικαίωμα να απασχολήσει τον εργαζόμενο οπουδήποτε αυτή δραστηριοποιείται ανά την ελληνική επικράτεια βάσει των υπηρεσιακών της αναγκών.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε δέκα (10) ημέρες (ημερομηνία έναρξης η 9η  Μαρτίου 2022 και ημερομηνία λήξης η 18η  Μαρτίου 2022).

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -