Επαναλειτουργία ΚΑΠΗ Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μετά την παρατεταμένη αναστολή λειτουργίας λόγω της πανδημίας και μετά από σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει ότι οι Λέσχες Φιλίας (ΚΑΠΗ) του Δήμου θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

Οι χώροι θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 08.30 – 14.00. Για την προσέλευση στα εντευκτήρια, σύμφωνα με το ΦΕΚ/Β/1011/04.03.2022, ισχύουν απαρέγκλιτα οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης (η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως 90 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο).
  • Χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους
  • Τήρηση του επιτρεπτού ορίου ατόμων στους εσωτερικούς χώρους (θα αναγράφεται στις εισόδους των χώρων) καθώς και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη των λεσχών φιλίας ότι:

Η υγειονομική δομή του Φυσικοθεραπευτηρίου Βάρης συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία με προγραμματισμένα ραντεβού.

Τέλος λειτουργεί η Ομάδα Γυμναστικής με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 09.00 – 10.00 

Πάρκο Εθνικής Αντίστασης Βούλας (Πνευματική Εστία)

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 10.00  – 11.00

Αθλητικό Κέντρο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» 

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 11.00  – 12.00

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης  (Αγ. Γεώργιος – Καβούρι)

Για τη συμμετοχή στην ομάδα γυμναστικής απαιτείται συμπλήρωση σχετικής αίτησης και χαρτί γιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου).

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -