ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Σπάει ταμεία η ταινία Joker

Η ταινία Joker «σπάει ταμεία» σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Το ψυχολογικό θρίλερ που ασχολείται με την ζωή του Joker, του πιο διάσημου ίσως κακού από τον κόσμο του Μπάτμαν, αποτελεί τεράστια εισπρακτική επιτυχία!

Σε όλο τον κόσμο η ταινία Joker έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 543 εκατ. δολάρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Joker

Η ταινία Joker με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Χοακίν Φοίνιξ σημείωσε το δεύτερο καλύτερο εισπρακτικό ρεκόρ του 2019 και στη χώρα μας, μετά από εκείνο του «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη».

Σχεδόν 23 χιλιάδες εισιτήρια κόπηκαν την Τετάρτη 2/10, μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία και προετοίμασαν το έδαφος για την κοσμοσυρροή που θα επικρατούσε στις αίθουσες τις επόμενες μέρες. Μια εβδομάδα μετά οι προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν, με τους θεατές να φτάνουν πανελλαδικά τους 300.000 και τον ενθουσιασμό για την ταινία να παραμένει στα ύψη.

Μόνο στις 9/10/2019 κόπηκαν πανελλαδικά πάνω από 270.000 εισιτήρια! Η ζήτηση είναι τόσο θερμή που αρκετοί κινηματογράφοι τροποποιούν το πρόγραμμά τους προσθέτοντας προβολές του «Joker», ενώ ακόμα και μερικοί θερινοί παρατείνουν τη λειτουργία τους εξαιτίας της ταινίας.

Joker

Το διαχρονικό αντίκτυπο του χαρακτήρα του Joker σε συνδυασμό με την παρουσία του Γιόακιν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η θερμή υποδοχή της ταινίας από τους κριτικούς και το σαρωτικό word of mouth που έχει κατακλύσει τα social media, ώθησαν πολλούς να επισκεφτούν το κοντινό τους σινεμά για να δουν την ταινία που πια αντιμετωπίζεται ως φαινόμενο.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button