Στα μωβ φωτίστηκε η Περιφέρεια Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Παγκρεατικού Καρκίνου

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στα μωβ φωτίστηκε στις 18 Νοεμβρίου το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της κοινής δράσης που ανέπτυξαν η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο», για τη φετινή 8η Παγκόσμια Ημέρα Παγκρεατικού Καρκίνου. 

Στόχος της δράσης αυτής ήταν η ενημέρωση σχετικά με τα πρώιμα συμπτώματα και τους κινδύνους του καρκίνου του παγκρέατος και την επείγουσα ανάγκη για έγκαιρη διάγνωση, η οποία τελικά μπορεί να σώσει ζωές, καθώς επίσης και η τυπική λήξη του 2ου διαδικτυακού Αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου.

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο» και η Περιφέρεια Κρήτης προτρέπουν τους πολίτες να συμμορφώνονται με τα μέτρα και τις προφυλάξεις της πολιτείας για τον κορωνοϊό, να εμβολιάζονται κατά της νόσου COVID-19, αλλά και σε καμία περίπτωση να μην αμελούν τα σημάδια που τους δίνει το σώμα τους. Επίσης, είναι απαραίτητο να επικοινωνούν με τον ιατρό τους, χωρίς καθυστέρηση, αν βιώνουν επίμονα δύο ή περισσότερα από τα πιθανά συμπτώματα του Παγκρεατικού Καρκίνου.Στην εκδήλωση φωταγώγησης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Β. Βαμβακάς, η Γεωργία Μηλάκη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον Τομέα Διασύνδεσης της Περιφέρειας με Εθελοντικές Οργανώσεις, ο Γιώργος Πιτσούλης Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη Λειτουργία των Κινητών Μονάδων για την Προαγωγή της Υγείας. Εκ μέρους του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον καρκίνο»,, στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Καίτη Κουναλάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου, η Μαρία Θεοδωρίδου, Αντιπρόεδρος, καθώς και μέλη του Συλλόγου.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -