ΕΛΛΑΔΑ

Στο μετρό του Λονδίνου διαφημίζεται η Σκιάθος!

Στο μετρό του Λονδίνου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαφημίζεται η Σκιάθος προσκαλώντας τους Βρετανούς να επισκεφθούν και να κάνουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί των Σποράδων.
Όπως είναι γνωστό το μετρό του Λονδίνου αποτελεί το αγαπημένο, αλλά και κύριο μέσον μεταφοράς των Λονδρέζων και το χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 3.500.000 άνθρωποι.

Η προβολή γίνεται με διαφημιστικές πινακίδες και η κάθε πινακίδα περιέχει φωτογραφίες του νησιού, το λογότυπο του Δήμου Σκιάθου και του ΕΟΤ, οι δε μεγάλες πινακίδες τοποθετήθηκαν σε 33 θέσεις στους 11 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου, της πρώτης ζώνης και συγκεκριμένα στους σταθμούς Baker Street, Bank, Bond Street, Covent Garden, Green Park, Holborn, Knightsbridge, Leicester Square, Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road.

σκιάθος μετρό λονδίνουΗ συγκεκριμένη δράση προβολής είναι πολύ σημαντική διότι η Σκιάθος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς, οι οποίοι αποτελούν εδώ και δεκαετίες τους καλύτερους πελάτες του νησιού σε ποσοστό που αγγίζει το 50% των επισκεπτών και με την διαφήμιση του νησιού θα ενισχυθεί η αναγνωσιμότητα του μεταξύ του βρετανικού κοινού.

Ο δήμαρχος της Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε μεταξύ άλλων για την διαφημιστική προσπάθεια του νησιού ότι «η Σκιάθος θέλουμε να τα καταφέρει και να γίνουμε το success story του ελληνικού καλοκαιριού της πανδημίας, χωρίς τοπικά lockdowns, χωρίς πρόσθετα μέτρα, χωρίς να αποκλειστεί ο προορισμός από χώρες του εξωτερικού και αυτή είναι η μεγάλη μας προσπάθεια για το 2021. Με πολύ και σκληρή δουλειά, επιθυμούμε για την Σκιάθο να ανακτήσει ένα καλύτερο μερίδιο από τους ανταγωνιστές της, σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, και εργαζόμαστε για μια καλύτερη τουριστική χρονιά».

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button