MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη Μέγκαν & Χάρι στην Όπρα αξίας 9 εκατ. δολαρίων – Σείστηκε το Παλάτι

Η συνέντευξη θα προβληθεί σε 64 χώρες σε όλο τον κόσμο

Η συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ θεωρείται τεράστια επιτυχία, καθώς ρίχνει “φως στη μαγεία” του Παλατιού!

Ποιοι οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» του ζευγαριού με το Μπάκιγχαμ;

Η τιμή της συνέντευξης αυξήθηκε κατά πολύ, με την εταιρεία παραγωγής Harpo Productions της διάσημης παρουσιάστριας να παίρνει από 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια από το CBS!!!

Η συνέντευξη θα προβληθεί σε 64 χώρες σε όλον τον κόσμο, από την Ευρώπη -και ιδιαίτερα τη Βρετανία, που τα δικαιώματα απέκτησε το ITV- μέχρι και την υποσαχάρια Αφρική.

Η συνέντευξη Μέγκαν προκάλεσε “εγκεφαλικά” στο Παλάτι αποκαλύπτοντας τους λόγους της παραίτησής τους από τα βασιλικά προνόμια και για την απόφασή τους να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ με τον γιο τους.

Ήδη, από την ανακοίνωση της συνέντευξης, το Παλάτι τηρούσε στάση αναμονής, ενώ πηγές του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι δεν διέθεταν αντίγραφο της συνέντευξης, την οποία παρακολούθησαν μαζί με τους κοινούς θνητούς.

Η Μέγκαν μίλησε εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

«Η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό» είπε η Μέγκαν στην Όπρα.

Κατηγορίες για ρατσισμό 

«Σεισμό» προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Μέγκαν για τους φόβους του Παλατιού, μήπως το παιδί που γεννήσει ήταν σκουρόχρωμο.

Όταν η Όπρα ρώτησε την Μέγκαν γιατί δεν πήρε πριγκιπικό τίτλο ο Άρτσι, η Μέγκαν απάντησε πως «στο παλάτι έτρεμαν στην σκέψη ενός πρίγκηπα με σκούρο δέρμα. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία». Αλλά στα ταξίδια που έκανε με τον Χάρι στην Κοινοπολιτεία και όταν είδε την αγάπη του κόσμου σκέφτηκε πως ένας σκουρόχρωμος πρίγκιπας θα ήταν κέρδος για την μοναρχία.

Παράλληλα, εξήγησε ότι όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια. Για αυτό και το ζευγάρι αποφάσισε να μην αποκτήσει το παιδί πριγκιπικό τίτλο.

Το παλάτι δεν έκανε τίποτα για να μας στηρίξει

«Όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, το Παλάτι δεν έκανε τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο» δήλωσε η Μέγκαν στην Οπρα.

H Mέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ζήτησε βοήθεια, αλλά της είπαν πως αυτό θα χαλούσε την εικόνα

Η Μέγκαν υποστήριξε ότι κατέρρευσε ψυχολογικά και είχε ανάγκη να επισκεφθεί κάποιον ειδικό. «Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν». Οι αρμόδιοι του Παλατιού της απάντησαν ότι δεν μπορεί να απευθυνθεί σε ψυχολόγο, καθώς αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας κι όχι εργαζόμενη του Παλατιού».

Ο μυστικός γάμος

Η Μέγκαν αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την μεγαλειώδη τελετή που καλύφθηκε από τα μίντια, εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν μακριά από όλους, σε μία ιδιωτική τελετή χωρίς προσκεκλημένους από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Περιμένουν κορίτσι

Η Μέγκαν αποκάλυψε πως το δεύτερο παιδί τους είναι κορίτσι και θα γεννηθεί το καλοκαίρι. Άφησε δε να εννοηθεί πως δεν σκοπεύουν να κάνουν και τρίτο παιδί.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Ο Χάρι δήλωσε ότι η οικογένειά του τους απέκοψε οικονομικά και ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, τον απογοήτευσε και αρνείτο κάποια στιγμή να δεχθεί τις κλήσεις του. Όπως τόνισε, άφησε τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω έλλειψης κατανόησης και επειδή ανησυχούσε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται – αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το 1997 καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε επιτάχυνε για να ξεφύγει από τους φωτογράφους.

 


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button