ΕΡΓΑΣΙΑ

Σύστημα ταχείας θερμομέτρησης στο Υπουργείο Ανάπτυξης| Ελληνική πατέντα με ακρίβεια μέτρησης

Το σύστημα ανέπαφης και ταχείας θερμομέτρησης Smart Gate, μια πατέντα της Alumil, απέκτησε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με αφορμή την εγκατάσταση του συστήματος, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αlumil, κ. Γιώργο Μυλωνά.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Α. Γεωργιάδης δήλωσε:

“Σήμερα, στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, εγκαταστήσαμε με τον κ. Μυλωνά, το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ανέπαφης και ταχείας θερμομέτρησης Smart Gate.

Πρόκειται για την ελληνικής τεχνολογίας πατέντα της Αlumil – μια ελληνική εταιρεία με εξαγωγές και δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο – που γρήγορα και με ακρίβεια μετρά τη θερμοκρασία και τον αριθμό των ανθρώπων που εισέρχονται σ’ ένα χώρο και εξασφαλίζει την υγειονομική ασφάλεια όλων των δημοσίων χώρων”.

Το Smart Gate πραγματοποιεί άμεσα, με ασφάλεια, από απόσταση, με υψηλή ακρίβεια τη μέτρηση της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται σε χώρο.

Η Alumil δημιούργησε το πρωτοποριακό Smart Gate, ένα σύστημα κατάλληλο για την αποτελεσματική προστασία χώρων που φιλοξενούν αυξημένο αριθμό ατόμων, το οποίο εξασφαλίζει εξ αποστάσεως θερμομέτρηση υψηλής ακρίβειας, χωρίς ακτινοβολία και με συνεχή διέλευση.

Χάρη στην ταχύτητα μέτρησης από απόσταση αποτρέπει τη δημιουργία αναμονής κατά την είσοδο.

Η καινοτομία του κρύβεται στη δυνατότητα του να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο, με πολλαπλά κάτοπτρα την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και μέσω αλγοριθμικών μετρήσεων απεικονίζει τη μέγιστη θερμοκρασία δίχως να επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από το χώρο ώστε να διατηρείται το προβλεπόμενο όριο.


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close