ΣΠΙΤΙ

Τα απαραίτητα έπιπλα για κάθε φοιτητικό σπίτι

Τα απαραίτητα έπιπλα για κάθε φοιτητικό σπίτι δεν είναι πολλά! Οι φοιτητές πρέπει να ζουν ανέμελα. Διψώντας για νέες εμπειρίες, μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε μαθήματα και διασκέδαση. Στο σπίτι μπορούμε να πούμε ότι περνούν ελάχιστες ώρες κι αυτές σε χαλαρή διάθεση με παρέα ή διαβάζοντας. Και κυρίως έχουν ένα συγκεκριμένο budget εξόδων.

Χρειάζονται λοιπόν άνεση και ασφάλεια! Η θετική ενέργεια κι ένας καλός προϋπολογισμός είναι οι προδιαγραφές για να ξεχυθούν στα μαγαζιά και να βρουν αυτό που ζητάνε. Τα χρώματα και τα σχέδια των επίπλων ακολουθούν το προσωπικό στυλ. Μία έρευνα αγοράς με υπομονή θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Τα απαραίτητα έπιπλα για κάθε φοιτητικό σπίτι:

Καναπές-κρεβάτι

Ένας καναπές – κρεβάτι μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος!

Ντουλάπα

Για ρούχα και άλλα πράγματα… που θα θελήσουν να αποθηκεύσουν.

Τραπέζι με καρέκλες

Είναι απαραίτητο για το φαγητό αλλά μπορούν να το χρησιμοποιούν κι ως γραφείο.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close