Το 1ο Διαδραστικό Event του Επικοινωνία Club στέφθηκε με επιτυχία

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Όσοι πέρασαν το βράδυ τους στο Πολυχώρο ΦΟΥΑΡ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 με το Επικοινωνία Club, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωριστούν σε βάθος και να συμμετέχουν σε μια διαδραστική συνάντηση που στόχο είχε την ευημερία στις ανθρώπινες σχέσεις.

Το event διοργανώθηκε από το Επικοινωνία Club το μεγαλύτερο club γνωριμιών στην Ελλάδα, το οποίο αποτελείται από άτομα με θετική σκέψη, που έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και αναζητούν καινούργιους ανθρώπους για κοινωνική συναναστροφή και μια ποιοτικά διαφορετική καθημερινότητα, μέσα από την οποία συχνά προκύπτουν και ουσιαστικές συντροφικές σχέσεις, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός.

Ομιλητές ήταν η Χρύσα Σαραντοπούλου και ο Γιάννης Αλευράς. 

Επικοινωνία Club
Χρύσα Σαραντοπούλου

 

Γιάννης Αλευράς

Σύγχρονο Ευ Ζην & Διαχείριση Σχέσεων μέσα από τη Θετική Ψυχολογία ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Αρχαίους Φιλοσόφους.

Λέξεις κλειδιά που συμβάλουν σε μια καλύτερη ζωή, όπως: Αγαπώ, Σχετίζομαι, Επικοινωνώ.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν δώρο βιβλία – μυθιστορήματα προσφορά του Βιβλιοπωλείου Goldenbooks , το ηλεκτρονικό κατάστημα μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρείας η οποία υπάρχει στον χώρο του χονδρικού εμπορίου και των εισαγωγών από το 1998. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ESHOP ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ 

Επικοινωνία Club

Οι περισσότερες επιστήμες ακόμη και εκείνες που ασχολούνται με την ψυχή, έχουν όλες την πηγή τους, στους αρχαίους φιλοσόφους μας.

Το κλειδί βρίσκεται στο συνεχές ταξίδι τόσο της αυτογνωσίας όσο και της αυτοβελτίωσης μέσω επίγνωσης και αρετής, που είναι ο μόνος (πρακτικά) ουσιαστικός δρόμος για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και συλλογικότερο αύριο.

Για να γνωρίσουμε τον εαυτόν μας προϋπόθεση είναι ότι τον αγαπάμε, δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν και να σε αγαπήσουν εάν προηγουμένως εσύ δεν έχεις μάθει να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον ίδιο σου τον εαυτόν.

Μέσα από την αυτογνωσία μαθαίνουμε και την υπευθυνότητα. Μόνο αναγνωρίζοντας με ειλικρίνεια τα λάθη μας μπαίνουμε στην διαδικασία τροποποίησης της θέσης και στάσης μας για να επανορθώσουμε. Θέλει προσοχή να μην θεωρήσουμε ότι είμαστε θύμα τον καταστάσεων και να δικαιολογηθούμε, διότι αυτό που πετυχαίνουμε είναι μία έλλειψη υπευθυνότητας τελικά.

Έτσι φτάνεις στην αλήθεια που είναι ο μόνος δρόμος να φτάσεις στην αληθινή αγάπη και να σχετιστείς με τους ανθρώπους έχοντας ευημερία.

Μέσα στην Αγάπη δεν υπάρχει φόβος ούτε ιδιοτέλεια αλλά μόνο αγάπη- δηλαδή έρωτας με ελευθερία. Ανοίγεσαι, προς το Όλον, με μια δεκτικότητα ικανή να αφομοιώσει κάθε τι όμορφο.

Επικοινωνία Club
Χρύσα Σαραντοπούλου

Περισσότερα στο epikinoniaclub.gr

Χορηγός Επικοινωνίας 

www.bestnews.gr

 

Χορηγός Δώρων 

goldenbooks

https://goldenbooks.gr/

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -