Το ιστορικό ξενοδοχείο Χίλτον αλλάζει όνομα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Χίλτον αλλάζει και το 2024 μετονομάζεται σε Conrad (το μικρό όνομα του ιδρυτή των Hiltons).

Η αλλαγή σελίδας έρχεται μετά τη συμφωνία του Ομίλου Χίλτον και της Ιονικής Ξενοδοχειακής της οικογένειας Κωνσταντόπουλου.  Το νέο ξενοδοχείο θα πάρει σάρκα και οστά μέσω επενδύσεων 130 εκατ. ευρώ στο ήδη υπάρχον κτίριο. Οι νέες επενδύσεις από την Ιονική Ξενοδοχειακή, έρχονται να προστεθούν στα 145 εκατ. ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν για την εξαγορά του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο Conrad θα έχει 280 δωμάτια και σουίτες, αλλά και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες.  Θα έχει επίσης ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Με τη δημιουργία του νέου ξενοδοχείου η Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences αποκτούν παρουσία και στην Ελλάδα και συνεχίζουν την επέκταση τους στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η συμφωνία Hilton – Κωνσταντόπουλου ενισχύει περαιτέρω τη μακροχρόνια και στενή συνεργασία των δύο πλευρών και αποτελεί ορόσημο στη μακρόχρονη παρουσία του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα.  

Το Hilton άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1963 ως το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη χώρα , συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου προορισμού πόλης που θα συνδέσει δυναμικά την Αθήνα και τους κατοίκους της με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Αχιλλέας. Β. Κωνσταντακόπουλος, επικεφαλής της Ιονικής Ξενοδοχειακής Α.Ε. 

«Μετά από έξι δεκαετίες παρουσίας του Ηilton στην Ελλάδα και συνεργασίας με τον όμιλο που ίδρυσε ο Conrad Hilton,  είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το αποκαλούμε με το μικρό του όνομα: Conrad», προσθέτει.

«Η Αθήνα είναι μια πόλη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη που αναζητεί την πολυτέλεια. Με μακρά ιστορία, συνδεδεμένη με τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, αποτελεί την κατάλληλη τοποθεσία για τη φιλοξενία του brand Conrad Hotels & Resorts στην Ελλάδα», τονίζει ο Dino Michael, αντιπρόεδρος και επικεφαλής Global Category του Hilton Luxury Brands.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -