Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου κύκλου του MasterChef

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιστρέφουν στη θέση τους ως κριτές.

Μέσω του Instagram, το Star είχε δώσει μια πρώτη «γεύση» για το τι θα δουν οι τηλεθεατές στο τρέιλερ του 6ου κύκλου.

Στις αναρτήσεις στο Instagram, λοιπόν, φαινόταν να είναι δύο άτομα πάνω σε ρινγκ, δύο άτομα σε μια σχολή χορού μαθαίνοντας μπαλέτο και κόσμος σε νυχτερινό μαγαζί που πετάει λουλούδια.

Τα αποκαλυπτήρια του τρέιλερ έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι σε ρόλο πυγμάχου, ο Πάνος Ιωαννίδης σε ρόλο χορευτή μπαλέτου και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή στα μπουζούκια, με την εικόνα να «μιλάει» από μόνη της.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -