ΖΩΑ

Το μικρότερο αλογάκι του κόσμου εγκαταλείφθηκε από τη μαμά του και μεγαλώνει μέσα σε σπίτι

Ο Πίμποντι είναι το μικρότερο αλογάκι στον κόσμο για την ηλικία του και πλέον ζει παρέα με τρεις σκύλους.

Αυτό το μικροσκοπικό αλογάκι εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του, καθώς λόγω του μικρού του μεγέθους δεν έφτανε τον μαστό για να θηλάσει.

Τώρα ζει μέσα στο σπίτι σαν κατοικίδιο ενώ απέκτησε και τρεις φίλους για να παίζει: τους σκύλους της νέας του οικογένειας.

«Ο Πίμποντι είναι ηλικίας έξι εβδομάδων, είναι μικρότερος από τα περισσότερα σκυλιά και ζυγίζει μόλις 8,6 κιλά, ενώ είναι πολύ πιο μικροκαμωμένος από τα άλογα μινιατούρες».«Ο Πίμποντι είναι το μικρότερο αλογάκι στον κόσμο στην ηλικία του», δήλωσε η 55χρονη ιδιοκτήτριά του, Φέιθ Σμιθ, μια εκπαιδεύτρια αλόγων μινιατούρων από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

«Τα άλογα δεν είναι ποτέ ζώα που ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά ο Πίμποντι είναι τόσο μικρός που δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει έξω, εκτός αν μεγαλώσει και δεν είμαστε σίγουροι αν θα το κάνει. Επί του παρόντος, ζει μέσα στο σπίτι με τα σκυλιά», ανέφερε η γυναίκα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button