Το Netflix μόλις «έκοψε» αυτές τις πέντε σειρές – Ο λόγος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Netflix ανακοίνωσε την ακύρωση πέντε σειρών, οι οποίες δεν θα επιστρέψουν με νέες σεζόν το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με το Variety, η απόφαση του Netflix να «κόψει» τις σειρές προήλθε από διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων των απεργιών στο Χόλιγουντ.

Έτσι, οι σειρές  Shadow And Bone και Glamorous, καθώς και οι adult animated σειρές  Agent Elvis, Farzaar και Captain Fall, δεν θα επιστρέψουν στην πλατφόρμα.

Όπως έχει δηλώσει το Netflix σχετικά με προηγούμενα προγράμματα που «κόπηκαν», η υπηρεσία streaming συνεχίζει να συγκρίνει τα νούμερα τηλεθέασης με το κόστος παραγωγής.

Οι σειρές κινουμένων σχεδίων για ενήλικες Agent Elvis, Glamorous, Farzaar και Captain Fall «έτρεξαν» για μόλις μία σεζόν πριν την ακύρωσή τους. Το Shadow And Bone ακυρώθηκε μετά τη δεύτερη σεζόν του.  Παρά τις ακυρώσεις και άλλων δημοφιλών σειρών κινουμένων σχεδίων, όπως οι Disenchantment, Inside Job, Q Force και Big Mouth, το Netflix συνεχίζει να επενδύει στα κινούμενα σχέδια για ενήλικες.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα τον μακρύ κατάλογο των ταινιών που θα αφαιρεθούν από την υπηρεσία τον Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένων και των ταινιών The Hunger Games.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -