ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το ντοκιμαντέρ του National Geographic που κάθε γυναίκα πρέπει να δει

Αν και δεν είναι η ημέρα της Γυναίκας δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το υπέροχο ντοκιμαντέρ του National Geographic που έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον κόσμο».

Tο γνωστό περιοδικό National Geographic κάθε φορά μας μεταφέρει σε κάθε γειτονιά του κόσμου,  μας γνωρίζει σε παράξενες φυλές που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστορήματα και μας ταξιδεύει στο διάστημα και στην άγρια ζωή. Αυτήν τη φορά φέρνει κάτι πιο ιδιαίτερο όμως, κάτι που αν είσαι γυναίκα θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει φτερά για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.

Το ντοκιμαντέρ «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο», αφορά τις ιστορίες 40 γυναικών από διάφορα επαγγέλματα από όλον τον κόσμο, οι οποίες αποτελούν ελπίδα για αλλαγή, πρόοδο και τα λαμπρά παραδείγματα για κάθε κopίτσι που θέλει να δημιουργήσει την ζωή του με όσα θα το κάνουν ευτυχισμένο.

Υδροβιολόγοι, National Geographic Explorers, δημιουργοί ντοκιμαντέρ, ωκεανογράφοι και γυναίκες από άλλους τόσους κλάδους συνθέτουν την εικόνα του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, αποδεικνύοντας το πόσο σημαντικό και μεγάλο είναι το αντίκτυπο της γυναικείας αντίδρασης στον κόσμο μας.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button