Το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης με σάλιο είναι γεγονός!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης με σάλιο είναι γεγονός και αποτελεί δημιουργία μιας start -up από το Ισραήλ.

Το πρωτοποριακό τεστ εγκυμοσύνης παρουσιάστηκε σε έκθεση ιατρικής τεχνολογίας στη Γερμανία.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega, το τεστ ανιχνεύει την εγκυμοσύνη, δηλαδή τις αντίστοιχες ορμόνες, από το σάλιο της γυναίκας, με τους δημιουργούς να αναφέρουν ότι είναι απλό σαν γλειφιτζούρι.

Το αποτέλεσμα εμφανίζεται σε δέκα λεπτά πάνω στη συσκευή, όπως περίπου βλέπουμε το αποτέλεσμα σε ένα τεστ κορωνοϊού.

Το τεστ παρουσιάστηκε σε έκθεση ιατρικής τεχνολογίας στο Ντίσελντορφ και οι δημιουργοί του λένε ότι είναι αποτελεσματικό σε ποσοστό μέχρι 96%.

Το προϊόν έχει ολοκληρώσει επιτυχώς κλινικές δοκιμές και χιλιάδες αναλυτικές δοκιμές στο Ισραήλ και αναμένεται να λάβει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σύντομα, ενώ η έγκριση από τον FDA θα μπορούσε να έρθει τον επόμενο χρόνο.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -