ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το Σινέ Πάνθεον σηκώνει αυλαία

Ο δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «ΠΑΝΘΕΟΝ» ανοίγει την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 για να μας προσφέρει ποιοτικές καλοκαιρινές βραδιές στον μοναδικό αμφιθεατρικό του χώρο.

Η δροσιά και οι ευωδιές του καταπράσινου βουνού, τα αρώματα από το αγιόκλημα και το γιασεμί, οι ταινίες Α΄προβολής, προσεκτικά επιλεγμένες για τις απαιτήσεις των σινε- φιλ και των μικρών μας δημοτών, θα μας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ώρα 7.30 μ.μ., θα γίνει η επίσημη έναρξη λειτουργίας του κινηματογράφου με μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια-επιτυχίες του παληού Ελληνικού Κινηματογράφου. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας « Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Ο κινηματογράφος θα λειτουργήσει εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους κανόνες προστασίας για τους θεατές λόγω κορονωϊού.

Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας διότι μετά τη συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν θα είναι δυνατή η είσοδος.

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button