ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Yellow Box Magazine αναδεικνύει το βινύλιο με ένα διαγωνισμό!

Διαγωνισμό για τους λάτρεις του βινυλίου πραγματοποίησε το περιοδικό Yellow Box Magazine στη σελίδα του στο Facebook, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδική μουσική με έναν τρόπο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Ειδικότερα, όσοι αγαπούν τη μουσική είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 4 βινύλια, Batman– Original Motion Soundtrack (MONDO, 2LP 180gr, limited edition, purple), Santana – Caravanserai (Speakers Corner, LP 180gr), Nina Simone sings the blues (Speakers Corner, LP 180gr)και Brian Auger – Anthology Volume 2 (Freestyle Records, 2LP, 180gr), που προσέφερε μέσω του διαγωνισμού του το Yellow Box Audio/Video/Home Entertainment/Music Magazine.

Μέσα από τον διαγωνισμό, το Yellow Box Magazine θέλει να αναδείξει την «επιστροφή» του βινυλίου, αλλά και να εξοικειώσει το ευρύ κοινό με τη χρήση και την ξεχωριστή ποιότητα ήχου που προσφέρει.

Το Yellow Box Magazine αναδεικνύει το βινύλιο με ένα διαγωνισμό!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Yellow Box Magazine αποτελεί μια πρόσφατη άφιξη στα περίπτερα όλης της χώρας, που απευθύνεται στους λάτρεις των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων στο χώρο του ήχου, της εικόνας, των επιλογών διασκέδασης στο σπίτι, της κριτικής δίσκων βινυλίου, CDs και βιβλίων. Το περιοδικό κυκλοφορεί ανά δυο μήνες και φιλοδοξεί μέσα από τις σελίδες του να προσφέρει ενημέρωση, αλλά και διασκέδαση στο ευρύ κοινό.

YellowBoxMagazine

Κάθε 2 μήνες στα περίπτερα

Τιμή:6,00€

Δείτε ακόμη:

Στα περίπτερα το περιοδικό Yellow Box Magazine


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button