Τυφλός σκύλος σώθηκε από την ευθανασία χάρη σε στεφάνι χούλα χουπ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας τυφλός σκύλος διασώθηκε από μια φάρμα κουταβιών και την ευθανασία, εν μέρει χάρη σε ένα στεφάνι χούλα χουπ που χρησιμοποιεί για να κινείται με ασφάλεια.

Ο Beau, ένα μείγμα Pomeranian κανίς, διασώθηκε από ένα εκτροφείο κουταβιών στην Αϊόβα. Ο σκύλος και τα αδέλφια του επρόκειτο να υποβληθούν σε ευθανασία επειδή ήταν πάρα πολλά για να βρεθούν νέα σπίτια και δεν υπήρχε αρκετή ζήτηση.

Το στεφάνι είναι ένα εργαλείο που βοηθά τα σκυλιά με προβλήματα όρασης να κυκλοφορούν, να ελέγχουν το περιβάλλον τους για πιθανά εμπόδια και να καθορίζουν αν είναι ασφαλές να πάνε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είναι παρόμοιο με ένα προστατευτικό προσώπου που φορούν οι ποδοσφαιριστές και προσαρτάται στο κολάρο ή τους ιμάντες του σκύλου.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SWNS, αφού ο Beau υιοθετήθηκε από την Jennifer Tripucka, 35 ετών, στη συνέχεια υιοθετήθηκε από την 37χρονη Samantha Hillstrom, η οποία τον ερωτεύτηκε μέσω βιντεοκλήσεων.

Η Samantha είχε ήδη έναν τυφλό σκύλο, τον Finn, και σκέφτηκε ότι ο Beau (Μπο) θα ήταν ο τέλειος σύντροφος. Δυστυχώς, ο Finn πέθανε μόλις 36 ώρες μετά την άφιξη του Beau και η Samantha πιστεύει ότι το σκυλάκι της το έστειλε ο νεκρός πλέον σκύλος της, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω μακρών συνομιλιών στο FaceTime.

Η Samantha δήλωσε στο SWNS ότι ο Beau είναι «υπέροχος» και «πολύ έξυπνος» και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευσή του. Μαθαίνει πώς να αναγνωρίζει τις εντολές της Σαμάνθα, να χαρτογραφεί το διαμέρισμα και να βεβαιώνεται ότι ξέρει πώς να κυκλοφορεί αποτελεσματικά.

Η Samantha εξήγησε ότι το να γίνει μαμά ενός σκύλου με ειδικές ανάγκες άλλαξε τη ζωή της.

Δείτε το αξιολάτρευτο σκυλάκι:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -