ΕΡΓΑΣΙΑ

Underground Youth Orchestra: Ψάχνει νεαρούς μουσικούς για συμφωνική μουσική

Η νεανική ορχήστρα Underground προκηρύσσει ακροάσεις για ανεύρεση νέων μελών, ενόψει των διεθνών υποχρεώσεών της.

Η Underground Youth Orchestra (UYO) ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα παιδιών που ήθελαν να κάνουν μαζί μουσική. Οι πρόβες ξεκίνησαν σε ένα υπόγειο, εξού και το όνομα της ορχήστρας. Σήμερα αποτελείται από 45 σπουδαστές μουσικής, ηλικίας από 10 έως 25 ετών, και στεγάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ενόψει της δυναμικής επιστροφής που πραγματοποιεί η UYO, μέσα από μια σειρά συναυλιών με κορυφαίους μαέστρους και σολίστ, μέσα από masterclasses και συνεργασίες με άλλες νεανικές ορχήστρες της Ευρώπης, η ορχήστρα καλεί κάθε ενδιαφερόμενο νέο μουσικό να δηλώσει συμμετοχή στις ακροάσεις για νέα μέλη.

Ειδικότερα, αν είστε μέχρι 25 ετών και παίζετε κάποιο όργανο συμφωνικής ορχήστρας – έγχορδα (βιολί-βιόλα-τσέλο-κοντραμπάσο), ξύλινα πνευστά (όμποε-κλαρινέτο-φαγκότο), χάλκινα πνευστά (κόρνο-τρομπέτα-τρομπόνι-τούμπα), κρουστά, άρπα – μπορείτε να συμμετάσχετε στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα γίνει σε ένα κομμάτι της επιλογής σας και σε ορχηστρικό ρεπερτόριο, το οποίο θα σας αποσταλεί αφού συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής. Για την έγκυρη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.

Σημειώνεται, πως η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι πρόβες της ορχήστρας πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα, πάντα στο Μέγαρο.

Πληροφορίες στο uyo@uyo.gr, στο 6932228734 και στο 210-6201246 (από 10:00 έως 15.00)

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button