Βρετανία: Έκπληξη των πρωταγωνιστριών του «Frozen» στην μικρή Αμέλια από την Ουκρανία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την 8χρονη Αμέλια Ανισόβιτς που έγινε viral ερμηνεύοντας την ουκρανική εκδοχή του τραγουδιού «Let It Go» στη σκηνή της OVO Arena στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Η μικρή Αμέλια έγινε παγκοσμίως γνωστή πριν από μερικούς μήνες, χάρη σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε σε καταφύγιο της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής. Το κοριτσάκι διασκέδαζε τους φόβους του, τραγουδώντας μια από τις επιτυχίες της αγαπημένης της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα» («Frozen»).

Έκτοτε η Αμέλια Ανισόβιτς έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV μαζί με τη μητέρα της, ενώ θα συμμετάσχει στο σόου «The National Lottery’s New Year’s Eve Big Bash» που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Αφού καταχειροκροτήθηκε για το τραγούδι της από το κοινό στην OVO Arena, η Αμέλια είδε να εμφανίζονται ξαφνικά επί σκηνής οι πρωταγωνίστριες του θεατρικού μιούζικαλ «Frozen» στο Γουέστ Εντ, οι οποίες υποδύονται την «Έλσα» και την «Άννα». Σοκαρισμένη αλλά και ενθουσιασμένη, τραγούδησε μαζί τους και αποθεώθηκε από τους περίπου 8.000 θεατές.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -