1ο Cycladic Kids Festival: Με ελεύθερη είσοδο για παιδιά από 4 έως 15 ετών

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Το Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το «1ο Cycladic Kids Festival», στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών καλούνται να συμμετέχουν με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Για πρώτη φορά, το Τμήμα Εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης δημιουργεί ένα πολυθεματικό φεστιβάλ τεχνών, εκτός των χώρων του, προσβάσιμο σε όλα τα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ τεχνών

Στον εσωτερικό αλλά και στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Τεχνών θα στηθούν παράλληλες σκηνές όπου, το διήμερο των εκδηλώσεων, θα φιλοξενούνται ομάδες καλλιτεχνών και συνεργαζόμενων φορέων από διαφορετικές μορφές τέχνης.

Το «1ο Cycladic Kids Festival» αποτελεί την κορύφωση του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που έκλεισε φέτος τα δέκα του χρόνια και το γιορτάζει, με πολλούς τρόπους.

Με τίτλο «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο», ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου με 19.500 συμμετοχές. Επιλεγμένος αριθμός έργων αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν στη μεγάλη έκθεση  στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Παράλληλα, το πάρκο θα γεμίσει με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, δράσεις και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια το Σάββατο 23/09 (11:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.) και την Κυριακή 24/09, (11:00 π.μ.– 18:00 μ.μ.). Όλο το πρόγραμμα του «1ου Cycladic Kids Festival», εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -