Αδεσποτάκι «έκλεψε» 5 φορές λούτρινο μονόκερο από κατάστημα και τελικά υιοθετήθηκε

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα αδέσποτο σκυλάκι αγάπησε έναν λούτρινο μονόκερο και το έβαλε σκοπό να τον κλέψει από ένα κατάστημα στο Kenansville της Βόρειας Καρολίνα.

Ο Sisu είναι μόνο ενός έτους και προσπάθησε 5 φορές να αποκτήσει εκείνο τον μονόκερο που είχε «βάλει στο μάτι». Έπρεπε μάλιστα να διασχίσει όλο το κατάστημα για να φτάσει σε αυτόν που ήθελε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε αγανακτήσει και δεν ήξερε πια τι άλλο κάνει. Έτσι στην τελευταία κλοπή αποφάσισε να καλέσει το Καταφύγιο Ζώων για να πάρει τον σκύλο. Ο Sisu ήταν τόσο αξιαγάπητος που ο υπεύθυνος του καταφυγίου αποφάσισε να του αγοράσει τον λούτρινο μωβ μονόκερο και να του τον χαρίσει.Ο οργανισμός δημοσίευσε τις φωτογραφίες του σκύλου αγκαλιά με το νέο του απόκτημα και πολύ γρήγορα η ιστορία του άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral. Μόλις μια μέρα μετά ο Sisu υιοθετήθηκε μαζί φυσικά με τον φίλο του τον λούτρινο μονόκερο.

Πριν πάει στο νέο του σπίτι, ο Sisu θα εκπαιδευτεί. Οι εργαζόμενοι του καταφυγίου αποφάσισαν να τον πάνε μια βόλτα στο κατάστημα στο οποίο βρέθηκε για να χαιρετήσει τους υπαλλήλους πριν πάει στο νέο του ιδιοκτήτη.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -