Αιμοδοσία του Ε.ΚΕ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4 Νοεμβρίου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το επόμενο Σάββατο, κάνε share λίγο από τον χρόνο σου και 450ml από το αίμα σου για μια πράξη που αφήνει το πιο θετικό αντίκτυπο σε αυτούς που προορίζεται!

Το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σε περιμένουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 10.30-14.30 στο Φουαγιέ Επισήμων, για να μοιραστούμε όμορφες εικόνες που μόνο το φαληρικό στάδιο μπορεί να προσφέρει αλλά και τη χαρά της προσφοράς, χαρίζοντας ζωή σε όσους χρειάζονται αίμα.

H σύμπραξη τα τελευταία 2 χρόνια του μεταξύ του ΕΚΕΑ και του Σ.Ε.Φ. έχει εξελιχθεί σε μια εξόρμηση που περιμένουν με ανυπομονησία παλιοί και νέοι αιμοδότες καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσουν μια ούτως ή άλλως όμορφη επίσκεψη στο Φαληρικό Δέλτα, με τη συμμετοχή τους σε μια αιμοδοσία.

Η διοργάνωση αιμοδοσιών στο Σ.Ε.Φ. γίνεται κάθε 3 μήνες καθώς  θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε δωρεά αίματος είναι ένα πολύτιμο δώρο που σώζει ζωές και επιπλέον και πιο σημαντικό ότι η επαναλαμβανόμενη δωρεά αποτελεί το κλειδί για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και βιώσιμου αποθέματος αίματος.

Οι αιμοδότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προσδιορίσουν ραντεβού τηλεφωνικά στα  ☎2132146716 & 726 (από 30/10 έως 3/11, 9.00-14.30). Η αιμοδοσία είναι εθελοντική και οι μονάδες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται και χρήζουν μετάγγισης.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

  • Να είσαι 18-65 ετών
  • Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία
  • Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες
  • Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας
  • Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -