ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Aνεβαίνει ο υδράργυρος και στο ΤΖΟΚΕΡ που μοιράζει απόψε τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ

Τι λέει ένας πράκτορας ΟΠΑΠ για τη μεγάλη κλήρωση

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, καθώς η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς παίκτες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που μοιράζει το παιχνίδι για αυτή χρονιά, μέχρι στιγμής. Στην τελευταία κλήρωση σημειώθηκε το 10ο συνεχόμενο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, όμως, βρέθηκε ένας νικητής που κερδίζει  103.252,29 ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ

Το τυχερό δελτίο είχε παιχτεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Απόστολου Ντιβανίδη στον Πειραιά που άνοιξε μόλις πριν από σχεδόν δύο μήνες. Ο κ. Ντιβανίδης προέρχεται από οικογένεια πρακτόρων ΟΠΑΠ και είναι ιδιοκτήτης άλλων δύο πρακτορείων στον Πειραιά. Όπως εξηγεί, «είναι η πρώτη μεγάλη μας επιτυχία σε αυτό το κατάστημα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του για πρώτη φόρα στις 12 Απριλίου με το άνοιγμα των πρακτορείων μετά το lockdown. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, για εμάς αυτή τη επιτυχία είναι το καλύτερο ποδαρικό. Στο παρελθόν, φυσικά, στα άλλα καταστήματα είχαμε μεγάλες επιτυχίες. Συγκεκριμένα, έχουμε δώσει 750 εκατομμύρια δραχμές στο ΤΖΟΚΕΡ και 800 εκατομμύρια. δραχμές στο ΠΡΟΤΟ».

Μεγάλο ενδιαφέρον για το τζακ ποτ

Από το πρωί, οι παίκτες επισκέπτονται τα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να συμπληρώσουν «5+1» αριθμούς που ίσως τους χαρίσουν το πολυπόθητο μεγάλο έπαθλο.

«Η προσέλευση από το πρωί είναι μεγάλη. Τα τζακ ποτ πάντα αυξάνουν την κίνηση του κόσμου. Έχουμε πολλούς πελάτες που παίζουν τακτικά και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις – δηλαδή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή – και άλλους πάλι που έρχονται με το όνειρο του μεγάλου επάθλου», τονίζει ο κ. Ντιβανίδης.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται και διαδικτυακά στο tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Θα ολοκληρωθεί στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app.

 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button