ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Άνοιξε σινεμά VIP με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια!

Σινεμά στην Ελβετία προσφέρει VIP υπηρεσίες στους θεατές με διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ζηλεύουμε απίστευτα και θα θέλαμε κι εμείς σύντομα κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Πράγματι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με όλες τις ανέσεις, ξαπλωμένος στο κρεβάτι στην απόλυτη χαλάρωση.

Η Ελβετία λοιπόν δημιούργησε μία ειδική κινηματογραφική αίθουσα VIP, στην οποία υπάρχουν τοποθετημένα διπλά κρεβάτια με μαξιλάρια. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν επιπρόσθετα προνόμια όπως αναψυκτικά και σνακς χωρίς να χρειαστεί ο θεατής να περιμένει στην ουρά. Ακόμα οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να σερβίρονται από τους υπαλλήλους στο κρεβάτι.Αυτή η VIP Κινηματογραφική αίθουσα είναι στο Pathe του Σπράιτερμπαν και διαθέτει 11 διπλά κρεβάτια απέναντι από τη μεγάλη οθόνη. Εννοείται βέβαια ότι τα σεντόνια και τα μαξιλάρια αλλάζουν ύστερα από κάθε χρήση τους. Το ατομικό εισιτήριο ανέρχεται στα 32,6 ευρώ και δεν είναι καθόλου κακή τιμή, αν σκεφτείς ότι θα ζήσεις μία τέτοιου είδους εμπειρία έστω και μία φορά στη ζωή σου.Βέβαια ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτή η ιδέα, μπορεί πάντοτε να επισκέπτεται την VIP Lounge αίθουσα με μεγάλες πολυθρόνες και απίστευτα άνετους διπλούς καναπέδες. Υπάρχουν δε, ακόμα και VIP αίθουσες, ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά με τσουλήθρα, μεγάλα μαξιλάρια και παιχνίδια.Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Βενάτσιο ντι Μπάκο, η εταιρία φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό κάτι πραγματικά καινοτόμο.


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button