ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απόπειρα διάρρηξης σκάφους στη Χίο – τον κατέγραψε η κάμερα και συνελήφθη από το λιμενικό (vid)

Ξημερώματα Κυριακής έγινε απόπειρα διάρρηξης σκάφους στο λιμάνι της Χίου. Ευτυχώς καταγραφικό έπιασε τις κινήσεις τους και το λιμενικό σώμα επενέβη συλλαμβάνοντας τους επίδοξους ληστές.

Η καταγραφή δημοσιεύτηκε στο προσωπικό λογαριασμό facebook του ιδιοκτήτη του σκάφους:

Σήμερα 03:48 το πρωί στο λιμάνι στην Χίο μας επίδοξος διαρρήκτης με συνεργό έκανε το λάθος και εισήλθε στο σκάφος με μάσκα και γάντια με σκοπό την κλοπή και κατά συνέπεια και την πρόκληση ζημιών και φθορών σε ξένη περιουσία.

Φυσικά δεν γνώριζε και δεν περίμενε ότι το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο θα με ειδοποιούσε άμεσα στο κινητό μου τηλέφωνο με ζωντανή εικόνα και ήχο και άμεση εγγραφή των συμβάντων σε απόρρητους διαδικτυακούς χώρους αποθήκευσης.

Ενημερώθηκε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου οπού έσπευσε ταχύτατα στο σημείο και προχώρησε στην σύλληψη και την προσαγωγή των δραστών στις εγκαταστάσεις του. Επίσης αναφέρθηκαν κλοπές και διαρρήξεις και σε διπλανά σκάφη όπου έχουν δηλωθεί στις αρχές και διερευνώνται.

Να σημειωθεί ότι εκεί πολλά βράδια διανυκτερεύουμε οικογενειακός όπως και άλλες οικογένειες στα διπλανά σκάφη και καθαρά από τύχη δεν είμασταν χθες μέσα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέπειες…

Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό και την πρωινή βάρδια του λιμενικού σώματος για την άμεση και καθοριστική ανταπόκριση τους στο συμβάν. Την υπόθεση την έχει αναλάβει πλέον η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Χίου!!

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Σχετικά άρθρα

Back to top button