ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Αψηφώντας τη Βαρύτητα»

Έκθεση Φωτογραφίας της Νάντιας Κουλουρά

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019», η Νάντια Κουλουρά πραγματοποιεί Έκθεση Φωτογραφίας «Αψηφώντας τη Βαρύτητα», από τις 25 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου 2019, στην Αίθουσα Εμμ. Ροΐδη.

«Σώματα που αιωρούνται και κινούνται πέρα από τους συνήθεις κανόνες.

Όταν είμαστε σε ισορροπία και αρμονία με τη Φύση, κατακτούμε και την εσωτερική μας ισορροπία. Όταν η Ύπαρξη είναι σε σύνδεση και αρμονία με τη Φύση, μαγικές εικόνες αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας. Αθλητές – χορευτές με πειθαρχία και συνέπεια ασκούνται καθημερινά πολλές ώρες σε ασκήσεις – θέσεις ισορροπίας και δύναμης. Παρακολουθώντας τους να ασκούνται, τα συναισθήματα ανάτασης, ευφορίας και θαυμασμού είναι έντονα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει αυτή την αιθέρια και συνάμα δυναμική συνάντηση: οι αθλητές-χορευτές, μέσα σε φυσικά τοπία, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Η αίσθηση που μένει είναι η επίμονη εργασία και η προσήλωση στην τελειοποίηση της κάθε κίνησης, που δίνει αυτό το αέρινο αποτέλεσμα.

Αυτές τις μαγικές εικόνες που είδα, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας.» Νάντια Κουλουρά

Οι φωτογραφίσεις έγιναν σε συνεργασία με τον Άγγελο Ανδριώτη, ιδρυτή και master trainer της International Calisthenics Academy, και τους αθλητές Άγγελο Τριανταφύλλου, Λυδία Κόλλια και Ισμήνη Μαρία Ανεμογιάννη.

 

«Αψηφώντας τη Βαρύτητα»

Εγκαίνια: Πέμπτη 25/07, 20:00

Ώρες Λειτουργίας: 11:00-14:00 & 18:00-21:00

 

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button